About / Kontakt

                                     ABOUT / OM: 


Nature is a space of origin, consumption and recreation - through art I examine the spectrum of this. I work in medias such as: painting, performance and photogaphy. I do my best to have a sustainable production. I consider every small piece of paper valuable. Every artwork I do is made with care and as sustainbale materials as possible.


I am educated from the Funen Art Academy and Bellas Artes Madrid where I graduated in 2016. I lived and worked in Copenhagen for 10 years, and in 2020, I moved back to my childhood home in the forest in Jylland. Here I live and work in nature. 


/ DK


Naturen er et oprindelses, forbrugs og rekreativt rum - gennem kunsten undersøger jeg spektrummet af dette. Jeg arbejder med medier så som: maleri, performacne og fotografi. Jeg gør mit bedste for at have en bæredygtig praksis. Jeg ser et hvert lille stykke overskudspapir som værdifuldt. Hvert eneste af mine værker er lavet med akvarel der er meget drøjt i brug og jeg anvender så bæredygtige materialer som muligt. Blandt andet er jeg ved at skifte min konventionelle akvarelmaling ud med plantepigmentbaseret akvarel fra Sotckmar. 


Jeg er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi og Bellas Artes Madrid hvor jeg demmiterede i 2016. Jeg boede og arbejdede 10 år i København. I 2020 flyttede jeg tilbage til mit barndomshjem i skoven i Jylland. Her bor og arbejder jeg i naturen.